Vardagar 7-17Ring oss på: 0520-29 00 30

Reparation

Alla bilar behöver repareras ibland och slitna eller trasiga delar bytas ut för att bilens egenskaper och säkerheten skall bibehållas, vi använder endast delar motsvarande originalkvalité eller högre.

Vi utför de allra flesta förekommande reparationer och 20151027_090856modifieringar så som bromsbyte, byte av länkarmar, motorrenoveringar och montering av dragkrok etc.

Vi ger alltid ett skriftligt fast pris innan vi påbörjar en reparation som beräknas kosta över 2000kr, skulle det sedan visa sig att detta pris inte kan hållas pga. att t.ex. fler delar behöver bytas för att kunna säkerställa en fullgod reparation kontaktar vi Er om slutsumman skiljer sig mer än 10% gentemot det priset Ni fått.

Kontakta oss för prisuppgift.

Vill ni boka en tid för reparation kan ni göra detta genom att ringa oss på 0520-29 00 30 eller direkt via vår hemsida genom att klicka här.

Garanti, vi följer de garantiåtaganden som rekommenderas av Motorbranschens Riksförbund  (MRF) vilka kortfattat innebär 12 månader eller tusen mil, det som först inträffar. Länk till reparationsvillkoren.

Boka tid för reparation här.

Lika tryggt som märkesverkstaden EU:s regler ger oss som fristående verkstad tillgång till samma information om din bil som märkesverkstaden har, detta tillsammans med att vi utför allt arbete fackmannamässigt helt i enlighet med tillverkarens instruktioner och använder oss utav reservdelar av originalkvalité eller högre innebär att du kan tryggt lämna din bil till oss.